Εκπαιδεύσεις στα σχολεία 2022-2023

Στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, αναφορικά με την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του Διαδικτύου, το Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου – CYberSafety, προσφέρει παρουσιάσεις, διαλέξεις και βιωματικά εργαστήρια για μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς, σε συνεργασία με όλους τους συνεργάτες του.

Για διευθέτηση υλοποίησης σχετικών δράσεων, από συνεργάτη του Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – CYberSafety, οι Διευθύνσεις των σχολείων καλούνται να επισκεφτούν τη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα του Έργου https://workshops.internetsafety.pi.ac.cy, έτσι ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Κάθε σχολική μονάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι και τρεις (3) από τις προσφερόμενες επιλογές. Για τη σχολική χρονιά 2022-2023 η περίοδος των δηλώσεων θα ξεκινήσει από την 10η Οκτωβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι την 28η Απριλίου 2023.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού, σημειώνεται ότι τα σχολεία θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διεξαγωγή σχετικών δράσεων, εξ αποστάσεως, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας MS Teams.
Για την είσοδο των σχολείων στην πλατφόρμα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός του σχολείου. Με την ολοκλήρωση της υποβολής του αιτήματός σας, ο/οι συνεργάτης/ες του Έργου θα επικοινωνήσει/ουν μαζί σας, για την επιβεβαίωση/οριστικοποίηση του αιτήματός σας. Συστήνεται όπως οι δηλώσεις, εκ μέρους των σχολείων, πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2022, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος προγραμματισμός

Μετάβαση στο περιεχόμενο